Duizenden mensen bereiken met een goed journalistiek verhaal?

WebContentService biedt de mogelijkheid om voor een laag tarief een groot publiek te bereiken. Dit kan door middel van advertorials bij ons eigen nieuwsplatform 1Almere.nl.

Artikel

Een advertorial is een advertentie, ‘vermomd’ als redactioneel artikel. Het artikel heeft veel weg van een nieuwsverhaal. Het verhaal in de advertorial wordt gegoten in een journalistiek jasje. De advertorial (het artikel) wordt gepubliceerd tussen de actuele nieuwsberichten op onze website.

Tarieven

Een advertorial heeft veel weg van een journalistiek artikel. Toch blijft het reclame. Een advertorial is een speciaal soort advertentie. Door middel van een advertorial kun je makkelijk ‘adverteren’ tussen het actuele nieuws. Daardoor bereikt jouw verhaal een groter publiek.

Voor het berekenen van het tarief werkt 1Almere met betaling per woord.

Het plaatsen van een advertorial in tekst kost 9 eurocent per woord. Een professionele advertorial bevat meestal tussen de 200 en 900 woorden. Je kunt bij 1Almere al vanaf 18 euro een advertorial (artikel) laten plaatsen op onze website.

Enthousiast geworden?

Ben je enthousiast geworden? En wil je gelijk van start gaan? Neem dan contact met ons op.

Banner plaatsen?

Het is mogelijk om op ons nieuwsplatform een advertentie te plaatsen. Dit kan in de vorm van een banner.

1Almere.nl:

Adverteren op 1Almere.nl kan in de rechterkolom. U adverteert al vanaf 10 euro per maand met een minimale afname van zes maanden (inclusief eenmalig een gratis artikel over uw product/dienst). De banner heeft een grootte van 300 x 250 px. U mag zelf een banner aanleveren per mail, maar wij bieden ook de mogelijkheid om gratis een banner te maken.

Meer info?

Uiteraard kun je ook vrijblijvend meer informatie opvragen.

Voorwaarden

Op ‘1Almere Advertorials’ zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing. De Algemene Voorwaarden van WebContentService.nl vind je op deze pagina.

Vertel het verder