70% van de klanten kijkt eerst op de website van een bedrijf voordat ze het bedrijf bezoeken. Dat blijkt uit onderzoek. Een bedrijf kan tegenwoordig niet meer zonder een website. Het is hét visitekaartje. Zo’n website moet dan wel goed bijgehouden worden. Als informatie onjuist is, haken potentiële klanten al gauw af.

Veel werk

Veel bedrijfssites en websites worden minder goed, of soms helemaal niet, bijgehouden. Best wel logisch eigenlijk. Als kapper wil je niet bezig zijn met de webhosting, webdesign en content van je website. Dat geldt ook voor duizenden andere beroepen. Zeg nou zelf: het leidt toch ongelofelijk af van waar het echt om draait binnen jouw bedrijf?

Prioriteit

Dat kan best zo zijn. Toch is het niet goed bijhouden van een bedrijfssite jammer. Het is een gemiste kans. Een website zou hoog op het ‘to do lijstje’ moeten staan. Zo’n site trekt immers heel wat nieuwe bezoekers. Zelfs voor de kapper, slager of fysiotherapeut.

Tips

Wat tips om een website goed bij te werken:

  1. Zorg ervoor dat webteksten aantrekkelijk geschreven zijn en links bevatten naar andere sites. Op die manier scoor je hoger in de ranking van Google. Google houdt namelijk van goede trefwoorden en van doorklikken.
  2. Neem voor het schrijven en bijwerken de tijd. Maak er een gewoonte van en plan het in jouw agenda. Werk regelmatig je website bij (minstens één keer per week).
  3. Gebruik WordPress. Het is een simpel systeem om je website bij te werken. Zo hoef je niet te puzzelen, maar kun je heel gemakkelijk artikelen schrijven. Het is net zo makkelijk als het schrijven van brieven in Word.
  4. Gebruik rechtenvrije foto’s. Op die manier hoef je zelf niet om pad om toch mooie en geschikte afbeeldingen op je site te plaatsen. Dit kan bijvoorbeeld via Pixabay.com.
  5. Deze afbeelding komt ook van Pixabay.com

    Besteed het werk uit aan een webredacteur. Dat hoeft niet duur te zijn. Je bent er dan van verzekerd dat het goed komt. Een redacteur neemt er namelijk altijd de tijd voor. Het is immers zijn of haar werk.

Webredacteur

Via WebContent Service kun je makkelijk aan een webredacteur komen. Weet je wat ideaal is? Een website die zich automatisch vult met content. Onmogelijk? Wel nee. Ons abonnement is ideaal voor ondernemers die zich volledig willen richten op hun onderneming en toch zichtbaar willen zijn op het World Wide Web. Wij houden jouw website inclusief content bij. Je hebt er geen omkijken meer naar.

Nog geen website? Het is bijna magisch. Mogen we je een geheimpje vertellen? Vanaf nu is het mogelijk om een website te beheren zonder ooit een computer aan te raken. De truc is simpel. Wij maken jouw website en houden deze inclusief content volledig bij. Speciaal voor jou en je bedrijf.

Webteksten

Goede webteksten fascineren jouw doelgroep, maken zoekmachines blij en lezen lekker door. Het allerbelangrijkste hebben we nog niet genoemd: goede webteksten bevatten geen taalfouten. Ze zijn professioneel in elkaar gezet. Informeer vrijblijvend naar onze service.

Ik hoop je hiermee een beetje geholpen te hebben in de goede richting, onderweg naar een stralende bedrijfswebsite.

Vertel het verder