Meer informatie? Mail ons!

Op zoek naar een freelance tekstschrijver? Webcontent Service levert een freelancer voor alle soorten tekstopdrachten. Onze freelancer is in te huren voor een vast bedrag per uur. Onze tekstschrijver heeft de mogelijkheid om op locatie te werken bij jou als opdrachtgever. In de meeste gevallen werken wij op payroll basis via Tentoo. Uiteraard zijn er meer mogelijkheden bespreekbaar.

Alle voordelen van een freelancer

Het inhuren van een freelance tekstschrijver of copywriter heeft veel voordelen. Wij hebben hieronder de voordelen op een rij gezet.

  • De freelancer werkt exclusief voor jou als opdrachtgever
  • Loonuitbetaling wordt verzorgd door Tentoo
  • Je betaalt als opdrachtgever alleen voor de gewerkte uren
  • Loonkosten worden voorgefinancierd door Tentoo
  • Geen arbeidsrechtelijke risico‚Äôs
  • Geen omkijken naar salarisadministratie
  • Geen opdrachten meer? Geen kosten! Zo flexibel is het werken met een freelancer.

Factuur

Als je gebruik maakt van een freelancer, betaal je alleen voor de gewerkte uren. De uren worden bijgehouden. Na de uitvoer van de werkzaamheden krijg je als opdrachtgever een factuur toegestuurd.

Op payroll basis via Tentoo

Onze freelancer biedt aan jou als opdrachtgever de mogelijkheid om op payroll basis te werken. Dat doen we via Tentoo. Tentoo verloont tienduizenden medewerkers bij meer dan 11.000 bedrijven.

”Als je medewerkers verloont op basis van een payrollovereenkomst, mogen ze exclusief aan jouw organisatie ter beschikking worden gesteld. De werving en selectie van de medewerker(s) heb je hierbij volledig in eigen hand. Payrollkrachten hebben exact dezelfde rechtspositie als de medewerkers die je zelf in dienst hebt”.

Meer informatie over Tentoo, vind je op deze website.

Opdrachten op maat

Wil je graag gebruik maken van een freelance tekstschrijver of copywriter? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder. We informeren je direct over de kosten en werkwijze.

Meer informatie? Mail ons!

Vertel het verder