Het is bijna magisch. Mogen we je een geheimpje vertellen? Vanaf nu is het mogelijk om een website te hebben zonder ooit een computer aan te raken. De truc is simpel. Wij maken jouw website en houden deze inclusief content volledig bij. Nieuwscontent om precies te zijn. Speciaal voor jou en je lokale mediabedrijf.

Naast het creëren van jouw website zijn wij vijf dagen in de week jouw webredactie. We plaatsen per dag 3 nieuwsberichten.

Bekijk hier welke services zijn inbegrepen in jouw abonnement.

Nieuws op je Website / WebTotaal COMBI

Wij plaatsen 3x per dag actuele nieuwsberichten op jouw website. De nieuwsberichten zijn afgestemd op jouw doelgroep. De berichten bevatten nieuws uit jouw gemeente, regio of provincie.
Binnen dit pakket plaatsen wij per dag 3 nieuwsberichten. De dagen waarop wij publiceren zijn maandag tot en met vrijdag. De doordeweekse dagen dus.
Je krijgt 5 GB serverruimte van ons om de bestanden van je website op te slaan. Dit is nodig om je website op het web te kunnen tonen.
Je website krijgt een beveiligde verbinding.
Van je website wordt meerdere malen per maand een backup gemaakt.
De meest gangbare scripttaal van dit moment. Hierdoor krijg je professionele websites met een zakelijke uitstraling.
Onbeperkt aantal e-mailadressen mogelijk.
Wij gebruiken Wordpress als CMS-systeem. Een betrouwbaar systeem waarmee je makkelijk websitepagina's en artikelen kunt schrijven en aanpassen.
24 teksten van max. 1000 woorden per maand
Het is al mogelijk om vanaf 20 euro gebruik te maken van onze aanvullende services. Lees meer over de aanvullende services op webcontentservice.nl/uitbreiding

Aanvragen

Vul het formulier hieronder in om het pakket aan te vragen.

Vul het adres van je website in
Vertel het verder