Het is bijna magisch. Mogen we je een geheimpje vertellen? Vanaf nu is het mogelijk om een website te hebben zonder ooit een computer aan te raken. De truc is simpel. Wij maken jouw website en houden deze inclusief content volledig bij. Speciaal voor jou en je bedrijf.

ABONNEER NU

Bekijk hier welke services zijn inbegrepen in jouw abonnement.

Websitehosting met website-onderhoud en ContentService

Je krijgt 5 GB serverruimte van ons om de bestanden van je website op te slaan. Dit is nodig om je website op het web te kunnen tonen.
Je website krijgt een beveiligde verbinding.
Van je website wordt meerdere malen per maand een backup gemaakt.
De meest gangbare scripttaal van dit moment. Hierdoor krijg je professionele websites met een zakelijke uitstraling.
Onbeperkt aantal e-mailadressen mogelijk.
Wij gebruiken Wordpress als CMS-systeem. Een betrouwbaar systeem waarmee je makkelijk websitepagina's en artikelen kunt schrijven en aanpassen.
24 teksten van max. 1000 woorden per jaar
6 teksten per jaar
De korting van 25% is alleen van toepassing op services die al standaard binnen het abonnement vallen. Op persberichten, nieuwsbrieven, productbeschrijvingen en bloggen is het reguliere tarief van toepassing. Voorbeeld 1: Als je naast de 24 webteksten 1 extra tekst wilt (dus 25) dan kost die tekst geen 0,09 cent per woord maar 0,068 cent per woord. Voorbeeld 2: Als je een persbericht als aanvullende service wilt, kost deze service 0,09 cent per woord. Hier geldt dus geen kortingspercentage, want deze service valt buiten het abonnement.
Wij geven je de mogelijkheid om een unieke domeinnaam te registreren via Vimexx. Wij maken voor jou gratis een account aan en vragen de domeinnaam aan. Je betaalt alleen de kosten voor de domeinnaam van 2,95 euro per jaar. Check hier of jouw .nl-domeinnaam nog beschikbaar is. Wil je een .com-domeinnaam? Informeer dan via ons contactformulier naar de beschikbaarheid. Let op: De kosten voor de domeinnaam vallen buiten het abonnement, omdat de domeinregistratie via Vimexx loopt.

ABONNEER NU

Vertel het verder