Het is bijna magisch. Mogen we je een geheimpje vertellen? Vanaf nu is het mogelijk om een website te hebben zonder ooit een computer aan te raken. De truc is simpel. Wij maken jouw website en houden deze inclusief content volledig bij. Speciaal voor jou en je bedrijf.

ABONNEER NU

Bekijk hier welke services zijn inbegrepen in jouw abonnement.

Webshop ContentService

24 teksten van max. 1000 woorden per jaar
6 teksten per jaar
200 teksten van max. 50 woorden per jaar
12 artikelen van max. 500 woorden per jaar
Het maakt niet uit waar uw website gehost wordt
Of je nu Magento, WooCommerce, Prestashop, Shopify of OpenCart gebruikt: De teksten kunnen we voor jou invoeren bij de artikelen. Natuurlijk heb je ook de mogelijkheid om zelf de teksten in te voeren.
De korting van 25% is alleen van toepassing op services die al standaard binnen het abonnement vallen. Op persberichten, nieuwsbrieven, productbeschrijvingen en bloggen is het reguliere tarief van toepassing. Voorbeeld 1: Als je naast de 24 webteksten 1 extra tekst wilt (dus 25) dan kost die tekst geen 0,09 cent per woord maar 0,068 cent per woord. Voorbeeld 2: Als je een persbericht als aanvullende service wilt, kost deze service 0,09 cent per woord. Hier geldt dus geen kortingspercentage, want deze service valt buiten het abonnement.

ABONNEER NU

Vertel het verder