Al onze copywriters zijn HBO gediplomeerde journalisten. Zo ben je gegarandeerd van professionele en foutloze teksten.

Maak kennis met Sefanja Jongkind

Sefanja Jongkind is freelance journalist. Als afgestudeerd journalist houdt hij zich bezig met het maken van diverse journalistieke producties. Dit varieert van content in tekst en geschrift als audiovisueel content. De combinatie van goed kunnen samenwerken, gedisciplineerd werken, ervaring in mijn werk, plannen en het rustig blijven in stressvolle situaties vormen mijn Unique Selling Point. Het zijn competenties die belangrijk zijn in mijn werk als content creator bij WebContentService.nl. Ik ga op zoek naar nieuwe idee├źn en oplossingen. Dat doe ik niet alleen voor mezelf, maar ook voor de bedrijven en klanten waarvoor ik werkzaam ben.

Bezoek ook eens mijn LinkedIn voor een kort overzicht van mijn CV.

Andere copywriters bij WebContentService

WebContentService werkt met gediplomeerde HBO-Journalisten. In vakantieperiodes gaan de werkzaamheden voor onze klanten door. In die periodes maken wij gebruik van diverse freelance journalisten.

Vertel het verder