Het is mogelijk om je abonnement uit te breiden met een extra service. Dit is mogelijk vanaf 20 euro per keer excl. BTW. Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Webteksten (SEO) +20 euro

Voeg 10 extra webteksten toe aan je abonnement. De webteksten bevatten max. 1000 woorden. Het is mogelijk om telkens weer 10 extra webteksten bij te bestellen. Je kunt dan een nieuwe bestelling plaatsen door middel van onderstaand formulier.

Redigeren en corrigeren +20 euro

Wil je dat wij een (zelf) geschreven tekst redigeren of corrigeren. Dat is mogelijk! Jij kiest een tekst, wij redigeren en corrigeren. Let op: Tot 5 teksten per keer. Wil je opnieuw 5 teksten laten redigeren of corrigeren? Plaats dan opnieuw een bestelling met behulp van onderstaand formulier.

Productbeschrijvingen +20 euro

Voeg 150 extra productbeschrijvingen van max. 50 woorden toe aan je abonnement. De productbeschrijvingen bevatten max 50 woorden. Het is mogelijk om telkens weer 150 extra productbeschrijvingen bij te bestellen. Je kunt dan een nieuwe bestelling plaatsen door middel van onderstaand formulier.

Research en interview +20 euro

Voor sommige artikelen is extra research nodig. We verzamelen dan extra informatie via een onderzoek, online research of in literatuur. Soms is het nodig om een interview te houden. Dit alles doen we natuurlijk met instemming van jou. Voor deze extra service betaal je 20 euro (excl. 21% BTW) per opdracht.

Aanvragen

Vul eventueel het adres van je website in
Vertel het verder