Sinds 2006 maken wij online content in zowel tekst als audio en video. Eerst onder de naam ‘Proles Producties’. Sinds 2018 onder de naam ‘Techniview’. Sinds 2020 is de online content marketing ondergebracht onder een nieuw merk: WebContentService.nl. Dit is een merk van Sefanja Jongkind Services.

Maak kennis met freelance journalist Sefanja Jongkind

Sefanja Jongkind is freelance journalist. Als afgestudeerd journalist houdt hij zich bezig met het maken van diverse journalistieke producties. Dit varieert van content in tekst en geschrift als audiovisueel content. De combinatie van goed kunnen samenwerken, gedisciplineerd werken, ervaring in mijn werk, plannen en het rustig blijven in stressvolle situaties vormen mijn Unique Selling Point. Het zijn competenties die belangrijk zijn in mijn werk als content creator bij WebContentService.nl. Ik ga op zoek naar nieuwe idee├źn en oplossingen. Dat doe ik niet alleen voor mezelf, maar ook voor de bedrijven en klanten waarvoor ik werkzaam ben.

Bezoek ook eens mijn LinkedIn voor een kort overzicht van mijn CV.

Vertel het verder